top of page
mijnverhaal_edited.jpg

Hey there,
powerful woman

Laat mij je meenemen op reis door jouw innerlijke zelf. Laat mij je bijstaan, voorbereiden, informeren, kalmeren, aanhoren en bekrachtigen tijdens het gehele proces van zwangerschap, geboorte en de kraamperiode.

Ben je er klaar voor?

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

mijn visie

Mijn naam is Larissa, 25 lentes jong met één grote passie: het vrouwelijk wezen en het meest magische wat dat wezen kan. Namelijk nieuw leven creëren. 

En dat mag gevierd worden, samen met alles wat daarbij komt kijken. De reis van meisje naar vrouw en van vrouw naar moeder. Wat is er allemaal gebeurd in haar leven? Wat gaat er straks aan de oppervlakte komen als ze geboorte gaat geven? Aan een kind, maar ook aan een nieuwe versie van zichzelf. Ook voordat deze levensveranderende gebeurtenis plaatsvindt, kun je jouw reis naar binnen al beginnen. Zo kom je beperkende overtuigingen, trauma’s, twijfels, diepe angsten en onzekerheden tegen. Je gaat op zoek naar jouw intuïtie. Naar wat je hart je ingeeft. En zo kom je bij de krachtigste versie van jezelf. Die haar gevoelens en emoties kan omzetten in magie, sensualiteit en creativiteit. In de meest authentieke en pure versie van zichzelf. 

 

En het mooie is: dit hoef je niet alleen te doen. Dit gaan we samen doen. Laat mij je meenemen op reis door jouw innerlijke zelf. Laat mij je bijstaan, voorbereiden, informeren, kalmeren, aanhoren en bekrachtigen tijdens het gehele proces van zwangerschap, geboorte en de kraamperiode. Ben je er klaar voor?

Ontdek HIER wat ik als DOULA voor jou kan betekenen.

Get to know me

'When we change the way we look at birth, the way we birth changes.'

Wil je meer weten over mij en mijn missie? Lees dan mijn blog.

biografie

Larissa studeerde in 2020 af aan Academie Artemis in Amsterdam en behaalde hiermee haar Bachelor of Arts in fotografie & vormgeving. Hier kwam haar creativiteit tot volle bloei en wist ze zeker dat ze deze creativiteit wilde inzetten om op maatschappelijk gebied verschil te maken.

 

Ze miste echter diepgang en besloot daarom een Master te volgen in Social & Cultural Anthropology (studie van mensen en culturen) op de Vrije Universiteit in Amsterdam. Deze behaalde ze in 2022 met een etnografisch onderzoek (observatie en theorie) naar verloskundige zorg onder leiding van hoogleraar Ank de Jonge. Daar ontplooide haar interesse in het vrouwelijk wezen en haar vermogen om geboorte te geven.

 

Naast haar werk als geboortefotograaf is ze zich hierna verder gaan verdiepen in onderwerpen als fysiologische geboorte, geboortetrauma en de werking van hormonen tijdens een baring. 

 

Zij volgt momenteel de opleiding tot DOULA.

bottom of page